Een reset voor lichaam en geest
Atlasmassage

Veel mensen hebben tegenwoordig last van een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting. Door een nieuw ontwikkelde nek- schoudermassage- techniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels, de wervels tussen de schouderbladen en beperkingen in het naar links en naar rechts kijken in zeer korte tijd op een zachte en veilige manier behandeld.

Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en
zonder hulpmiddelen!

Daarom is de Atlasmassage ook buitengewoon geschikt voor het behandelen van chronische hoofdpijnen, maar ook voor uiteenlopende nek,- schouder-, of armklachten. 

Stacks Image 410
Met de Atlasmassage is 10 minuten zacht masseren ruim voldoende voor een verbluffend merkbaar resultaat. Bij extreme nek- en schouderklachten is het dan ook beter om de Atlasmassage 3 keer 10 minuten toe te passen dan 1 keer een half uur. Het effect is vaak vele malen groter dan bij andere therapieën of massages en het voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel.

Lumbaal behandeling


De term Lumbaalmassage is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage rugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij heup-, knie-, been- en voetklachten, uitstralingspijn en hielspoor kan de lumbaalmassage uitkomst bieden. 

Door deze massage worden wervels, gewrichten, spieren en zenuwen op een zachte en natuurlijke wijze los gemaakt en de doorbloeding extra gestimuleerd. 

Deze techniek wordt op natuurlijke wijze toegepast, dus zonder te kraken en zonder hulpmiddelen!

Bij de Lumbaal behandeling is de Atlasmassage inbegrepen.
(Zie boven) 

Stacks Image 876

Facebook:

Stacks Image 427

en Instagram:

Stacks Image 432
Stacks Image 435